GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Gratis internet offerte aanvragen

Isoleren van de begane grond vloer is rendabel

Elke kruipruimte is in feite een vochtig gat in de grond waarboven zich de begane vloer bevindt.

Elke kruipruimte is in feite een vochtig gat in de grond waarboven zich de begane vloer bevindt.

Is uw begane grond vloer niet geïsoleerd ? Dan is uw woning minder behaaglijk en moet u beduidend meer stoken om deze warm te krijgen.

Onder uw woning bevindt zich hetzij bouwgrond, hetzij een kruipruimte. Beide ondergronden zijn vochtig en onverwarmd en van grote invloed op uw woning. Om een droge en warme vloer te krijgen en uw energiekosten naar beneden te brengen, is een uitstekende oplossing beschikbaar : het isoleren van uw begane grond vloer. Bij woningen gebouwd voor 1980 is de begane grond vloer standaard niet ge soleerd (ruim 1,4 miljoen oudere eensgezinswoningen in Nederland).

Deze website gaat over de verschillende methodes van het na-isoleren van vloeren, de voordelen daarvan alsmede de kosten en subsidiemogelijkheden. Tevens kunt u snel, gemakkelijk en zonder enige verplichting in 1 stap meerdere offertes aanvragen.

Hoe werkt het isoleren van vloeren ?

Verschillende soorten vloerisolatie

Verschillende soorten vloerisolatie

Op de funderingen van een woning rust de begane grond vloer. Onder deze vloer bevindt zich hetzij grond of zand, hetzij een kruipruimte. Deze onverwarmde en vochtige ondergronden be nvloeden via een niet-ge soleerde vloer direct het leefklimaat in de woning. Het resultaat is een vochtige en koude woning waarbij flink gestookt moet worden om deze warm en comfortabel te krijgen. Om de negatieve effecten aan te pakken is het isoleren van de onderkant van de begane grond vloer een uitstekende en rendabele optie. Er zijn diverse manieren om de vloer te isoleren en ook zijn verschillende isolatiematerialen voorhanden. Lees hier verder over de verschillende vloerisolatiemogelijkheden.

Wat kost het ?

Klik voor indicatieve prijzen

Klik voor indicatieve prijzen

Het isoleren van uw begane grond vloer is een relatief eenvoudige en rendabele manier om uw woning te isoleren. Doordat er (bij ondervloerse isolatie) geen breek- of hakwerk verricht hoeft te worden, kan de isolatie snel en eenvoudig worden aangebracht. Er is verschil tussen de verschillende soorten isolatiematerialen, zowel qua prijs als qua aanbrengtechniek. Dit bepaalt uiteindelijk uw totaalinvestering alsmede energiekostenbesparing. Het belangrijkste is dat uw woning veel droger en comfortabeler wordt, maar dat u daarnaast ook door de besparing op gaskosten ook daadwerkelijk uw investering snel terugverdient, afhankelijk van de eventuele subsidies. Lees hier verder over indicatieve prijzen van het isoleren van vloeren, de besparing op energiekosten en de terugverdientijd.

Zijn er subsidies beschikbaar ?

Subsidies verkorten terugverdientijd

Subsidies verkorten terugverdientijd

Ja, er zijn subsidies beschikbaar voor het isoleren van uw vloer. Naast BTW-verlaging en fiscale mogelijkheden bestaan er ook op gemeentelijk, regionaal en provinciaal niveau aanvullende subsidiemogelijkheden (hetzij op arbeid, hetzij op het materiaal, hetzij fiscaal) om de initi le investeringskosten te drukken.

Lees hier verder over subsidie vloerisolatie.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

In de regel verdient de investering in vloerisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 6 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.

Waarom uw vloer isoleren ?

  • warmere vloer waardoor behaaglijker gevoel

  • besparing energiekosten

  • bescherming vloer tegen aantasting door vocht en koude

  • geluidsisolerend (zeker indien een houten vloer wordt ge soleerd)

  • verbetering Energielabel

  • verhoging woningwaarde