GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Subsidie Meer met Minder

INIATIEF VAN DE RIJKSOVERHEID

Meer Met Minder Energie is een samenwerkingsverband tussen de Rijksoverheid, Aedes woningcorporaties, Bouwen Nederland, Energie-Nederland en Uneto-VNI en heeft als primaire taak om ervoor te zorgen dat huizen energiezuiniger worden, zowel de nieuwbouw als bestaande bouw. Energiezuinige huizen zijn comfortabeler, gezonder en vanzelfsprekend energiezuiniger. Isolatie subsidies zijn vaak essentieel in de beslissing van de woningeigenaar om te investeren, hoewel ook zonder subsidies het isoleren van de woning heel rendabel is.

ENERGIEBESPARENDE MAATREGELEN WORDEN GESUBSIDIEERD

Allerlei soorten isolerende maatregelen worden financieel gestimuleerd, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van dubbel glas én spouwmuurisolatie. De basis is een officieel maatwerkadvies met Energielabel dat u op moet laten stellen. Indien u één van de aanbevelingen opvolgt (bijvoorbeeld het isoleren van uw spouwmuren) dan kunt u binnen 1 jaar na het advies de subsidie vast laten stellen. De werkzaamheden moeten wel verricht zijn. Subsidies Isolatie Woning.

Rijkspremie

Meer met Minder

Offici le titel

Tijdelijke stimuleringsregeling energiebesparende voorzieningen aan woningen

Bestemd voor

Pariculiere woningeigenaren, die de woning zelf bewonen (hoofdbewoning)

Betrekking op

Investeringen in energiebesparende maatregelen in de woning op basis van een maatwerkadvies

Hoeveel subsidie

Verbetering van de Energie Index (EI) met tenminste 0,5 : subsidie van € 300 Verbetering van de Energie Index (EI) met tenminste 0,75: subsidie van € 750

Ingangsdatum regeling

16 juli 2010

Einddatum regeling

31 december 2011 (voor 2013 nog geen details bekend)

Aanvragen d.m.v.

Bedrijf dat aangesloten is bij MMM-organisaties

UW REGIONALE OF LOKALE INSTALLATEUR WEET MEER

Deze regeling kan alleen door een aangesloten installateur aangevraagd worden. Zowel de aanvraag als het advies maatwerk kunt u het beste door een lokaal of regionaal bedrijf laten regelen. Hieronder kunt u vrijblijvend bij verschillende installateurs bij u in de regio een vrijblijvende prijsopgave inclusief documentatie aanvragen. Vermeldt u ook s.v.p. duidelijk dat u wil weten welke subsidieregelingen van toepassing zijn.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

In de regel verdient de investering in vloerisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 6 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.