GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Subsidie Energiebesparing eigen Huis

Subsidieregeling energiebesparing Eigen Huis

Per 15 september 2016 is een nieuwe subsidieregeling ingegaan die tot en met 31 december 2018 voortduurt. Deze subsidie geldt voor particuliere woningeigenaren die energiebesparende maatregelen voor hun woning nemen en het subsidiebedrag kan oplopen tot zo'n 20% van de totale isolatiekosten. In combinatie met de laag btw regeling op arbeidskosten voor isolatiewerken loopt de korting fors op. Laat uw voordeel door ons uitrekenen !

Offici le titel

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Omschrijving

Vergoeding per m2 onder meer op vloerisolatie en bodemisolatie

Bestemd voor

Particuliere woningeigenaren

Hoeveel subsidie

€ 4 à € 5 per m2 minimaal, maar meer indien er meerdere isolatiemaatregelen gelijktijdig worden uitgevoerd.

Ingangsdatum regeling

15 september 2016

Einddatum regeling

31 december 2018

Voorwaarden subsidieregeling energiebesparing eigen huis

Voorwaarden 1. U moet eigenaar van de woning zijn 2. U moet minimaal 2 energiebesparende maatregelen nemen 3. U moet voldoen aan het minmaal aantal vierkante meters geldend voor de isolatiesoort (zie tabel verderop) 4. Om de subsidie te kunnen aanvragen heeft u een geaccepteerde offerte en uitvoerdersverklaring nodig van een bedrijf dat us isolatiemaatregelen gaat uitvoeren 5. Voor vloer, gevel en dak is een minimum isolatiewaarde (Rd waarde) van 3,5 vereist 6. Voor spouwmuurisolatie is een minimum isolatiewaarde van 1,5 vereist 7. Voor HR++ glas een Uwaarde van maximaal 1,2 en voor triple glas maximaal 0,8 8. De subsidieregeling geldt alleen voor werkzaamheden die nog uitgevoed moeten worden 9. Na ontvangst van de subsidietoezegging moeten de maatregelen binnen 4 maanden worden uitgevoerd.

WELKE ENERGIEBESPARENDE MAATREGELEN VALLEN ERONDER

Dakisolatie
Gevelisolatie
Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Kruipruimte Isolatie/Bodemisolatie
Aanbrengen Hoogrendementsglas (HR+ glas)

REGIONALE ISOLATIEBEDRIJVEN WETEN MEER

Naast de landelijke regelingen zijn er ook specifieke provinciale en gemeentelijke subsidieregelingen van kracht: vaak weten regionale bedrijven alle ins en outs van deze regelingen. Het is dan ook heel verstandig om juist bij deze bedrijven een offerte aan te vragen en ook te informeren naar de subsidiemogelijkheden: tenslotte wordt de kans op opdrachtverstrekking door u groter naarmate zij een aantrekkelijker voorstel kunnen prestenteren. Daarnaast worden de meeste subsidies alleen verstrekt indien ze door een gecertificeerd bedrijf worden aangevraagd.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

In de regel verdient de investering in vloerisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 6 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.

6 Redenen om meerdere offertes aan te vragen

Reden 1

BESPAAR KOSTEN

Bij elke investering is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. De concurrentie tussen isolatiebedrijven is groot en daar kunt u uw voordeel mee doen !

Reden 2

VERKRIJG KENNIS

Isolatiebedrijven werken vaak met verschillende methodes en isolatiematerialen. Door bij meerdere bedrijven informatie aan te vragen krijgt u een completer beeld op basis van de vrijblijvende offertes en documentatie die u zult ontvangen. Lokale en regionale bedrijven zijn ook goed op de hoogte van bijvoorbeeld gemeentelijke subsidies.

Reden 3

MAAK EEN BETERE KEUZE

Doordat u meerdere aanbiedingen en informatiepakketten krijgt toegestuurd, kunt u beter het kwaliteitsverschil tussen de vloerisolatiebedrijven beoordelen

Reden 4

BESPAAR TIJD EN WERK

Door het invullen van slechts 1 aanvraagformulier kunt u bij maximaal 5 à 6 isolatiebedrijven (regionaal of nationaal) in 1 stap offertes aanvragen. Er zijn landelijk honderden isolatiebedrijven bij dit systeem aangesloten en dat scheelt u veel uitzoekwerk !

Reden 5

HET IS VOLKOMEN GRATIS

Het invullen van het aanvraagformulier en offertes aanvragen is volkomen kostenloos.

Reden 6

U BENT TOT NIETS VERPLICHT

U hebt geen enkele verplichting om een dienst of produkt af te nemen. U krijgt gewoon netjes prijsopgaves en documentatie via de e-mail en/of thuis gestuurd.

Reden 7

U HEEFT NIETS TE VERLIEZEN

Gratis en zonder verplichtingen op een makkelijke manier veel informatie en inzicht verkrijgen. Waarom zou u het niet doen ?