GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Terugverdientijd

Besparing van minimaal € 211,25 per jaar

Subsidies verkorten terugverdientijd

Subsidies verkorten terugverdientijd

Bij de huidige gemiddelde gasprijzen van € 0,65 per m3, bespaart u (in geval van een gemiddelde eensgezinswoning) met het isoleren van uw vloer circa 325 m3 per jaar uit, wat uitkomt op een besparing van circa € 211,25 per jaar.

Bij het stijgen van de gasprijzen zal uw voordeel alleen maar toenemen.

De terugverdientijd isolatie vloer

Bij een investering van € 1.650 voor het laten isoleren van uw vloer en uitgaande van een besparing van circa € 211,25 per jaar aan energiekosten heeft u uw initi le investering terugverdiend in circa 7,8 jaar.

Gemiddelde prijzen isoleren vloeren

Uitgaande van een standaard eensgezinswoning met een oppervlakte van circa 50 m2 vloer dat aan de onderzijde met een willekeurig vloerisolatiemateriaal door een gecertificeerd bedrijf wordt ge soleerd moet u denken aan kosten van tussen de € 1.650 tot € 1.950, afhankelijk van de dikte van het materiaal en het soort materiaal.

Deze prijzen zijn exclusief subsidie. Er zijn verschillende subsidie-mogelijkheden op zowel lokaal, regionaal, provinciaal als landelijk niveau, maar indien er gebruik wordt gemaakt van de 6 % subsidie regeling op arbeid, dan scheelt u dat driehonderd tot vierhonderd euro gemiddeld en bent u tussen de € 1.350 en € 1.650 kwijt, afhankelijk van de dikte van het materiaal en het soort materiaal.

Vanzelfsprekend zijn dit slechts indicatieve prijzen, aangezien de omstandigheden per woning sterk kunnen afwijken en dat heeft direct invloed op de prijzen.

Energiebesparing

Het belangrijkste uitgangspunt voor het (laten) isoleren van de woning is meestal besparing op de energiekosten die jaar in, jaar uit blijven stijgen. Isolatie zorgt voor een energiezuinigers woning waarbij de investeringen meestal binnen 10 tot 15 jaar terugverdiend worden vanwege de besparing op energiekosten, de woning meer waard wordt (want goedkoper qua energiekosten en comfortabeler om in te wonen). Buiten de financi le voordelen van energiebesparing, helpt u ook het milieu.

Het isoleren van uw vloer is één van de meest effectieve en rendabele manieren van woningisolatie.

Bron:www.isolatiepagina.nl

Bron:www.isolatiepagina.nl

Na isolatie woning : de mogelijkheden

 • Het dak kan ge soleerd worden

 • De zolder kan ge soleerd worden

 • De gevel kan ge soleerd worden

 • De spouwmuren kunnen ge soleerd worden

 • De begane grond vloer kan ge soleerd worden

 • De kruipruimte kan ge soleerd worden

 • Kieren en gaten kunnen afgedicht worden

 • Enkel glas kan door dubbel glas of door HR++-glas vervangen worden

Voor exacte prijzen: offertes aanvragen

Om exact te weten wat in uw geval het na-isoleren van uw begane grond vloer zou kosten adviseren wij u om vrijblijvend offertes aan te vragen, bijvoorbeeld via ons aanvraagformulier.

Door het invullen van slechts 1 formulier wordt er gelijktijdig bij maximaal 5 isolatiebedrijven bij u in de regio/provincie een vrijblijvende offerte aangevraagd. U ontvangt dan binnen enkele dagen meerdere offertes, brochures, omschrijvingen en dergelijke die u op uw gemak thuis kunt bekijken.

Deze offertes zijn volstrekt gratis en verplichten u tot niets.

Waarom meerdere offertes aanvragen ?

 • Het is altijd verstandig meerdere offertes aan te vragen. De concurrentie is groot en uw voordeel kan flink oplopen

 • U ontvangt alleen offertes van professionele bedrijven bij u in de regio of net daarbuiten

 • U ontvangt prijsopgaves en brochures van verschillende leveranciers en methodes

 • U kunt dan gemakkelijk aanbiedingen vergelijken

 • Het aanvragen van offertes is volledig gratis en vrijblijvend. U bent tot niets verplicht, maar u heeft wel exact prijzen op maat

 • En dat voor slechts 2 minuten werk door het invullen van het aanvraagformulier. Makkelijker kan het niet !

 • it ervaring weten wij dat er gemiddeld honderden euro's prijsverschil zitten tussen aanbiedingen, doe uw voordeel daarmee !