GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Wat kost het ?

Vloerisolatie is goedkoper dan u denkt !

Klik voor indicatieve prijzen

Klik voor indicatieve prijzen

Het isoleren van de onderzijde van uw begane grond vloer is een hele rendabele isolatiemethode. Door de grote oppervlakte (onder de gehele woning door) is het effect van de isolatie erg groot en is de besparing op uw energiekosten ook heel belangrijk. Daarnaast kan deze vorm van isolatie aangebracht worden zonder hak, breek of herstelwerk.

Door het geringe aankoopbedrag, de isolatie subsidies én de forse besparing op uw energiekosten zal u deze investering snel terugverdienen.

Wij hebben een en ander voor u uitgezocht en naast indicatieve prijzen voor het isoleren van de vloer ook nog een overzicht gemaakt van de mogelijke vloerisolatie subsidies.

Vloerisolatie kruipruimte kosten

Vloerisolatie wordt aangebracht aan de onderzijde van de vloer en bevindt zich daarom in 99 % van de gevallen in de kruipruimte. Echter is het ook mogelijk om in uw souterrein of kelder (indien uw woning deze heeft) de bovengelegen vloer te isoleren. Deze zal dan afgewerkt worden met bijvoorbeeld gipsplaten om een zo net mogelijk resultaat te krijgen. Ook hiervoor kunt u de kosten achterhalen door een vrijblijvende offerte aan te vragen.