GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Besparing op energiekosten

Forse besparing op uw jaarlijkse energiekosten

Subsidies verkorten terugverdientijd

Subsidies verkorten terugverdientijd

Door het isoleren van de benedenzijde van uw vloer kunt u - bij een standaard eensgezinswoning - al snel rekenen op een besparing van circa 325 m3 aan gas op jaarbasis.

Het isoleren van uw woning is een goede beslissing en een gunstige investering. Het huis wordt warmer en comfortabeler, ongedierte en schimmel krijgen minder kans, gezondheidsheidsklachten zoals ademhalingsklachten en verkoudheden zullen minder worden en bovenal zult u jaarlijks fors besparen op uw energiekosten.

Veel warmteverlies bij niet-geïsoleerde woning

Veel warmteverlies bij niet-geïsoleerde woning

Energieprijzen blijven stijgen

In de afgelopen 10 jaar zijn de energieprijzen fors gestegen, waaronder ook de gasprijzen die gekoppeld zijn aan de fossiele brandstoffen prijzen uit het Midden-Oosten. Door enerzijds de sterke groei van nieuwe economie n als China en Brazili stijgt de vraag naar olie en gas, terwijl aan de aanbodzijde er problemen zijn, voornamelijk in het Midden-Oosten waar veel politieke en sociale onrust is.

De verwachting is dat in de komende jaren die situaties niet zullen wijzigen, met als gevolg dat de gasprijzen fors zullen stijgen.

De investering in isolatie om zo het verbruik van gas in uw woning terug te dringen is daarom een goede. Hoe hoger de gasprijs wordt, des te sneller heeft u uw investering weer terugverdiend. Lees hier alles over de terugverdientijd van vloerisolatie.

Besparing van minimaal € 211,25 per jaar

Klik voor indicatieve prijzen

Klik voor indicatieve prijzen

Bij de huidige gemiddelde gasprijzen van € 0,65 per m3, bespaart u (in geval van een gemiddelde eensgezinswoning) met het isoleren van uw vloer circa 325 m3 per jaar uit, wat uitkomt op een besparing van circa € 211,25 per jaar.

Bij het stijgen van de gasprijzen zal uw voordeel alleen maar toenemen.

Minder kosten aan CV-ketel

Indien u uw vloer isoleert hoeft u minder te stoken, wat ook weer beter is voor de beperking van de slijtage van uw CV-ketel. Dat scheelt in enkele jaren behoorlijk qua onderhoudskosten.

Beter voor milieu

En als klap op de vuurpijl spaart u door minder te stoken ook nog eens het milieu. Bij een besparing van circa 325 m3 gas, scheelt dat circa 575 kg CO2-uitstoot !

Meer informatie over prijzen vloerisolatie

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

In de regel verdient de investering in vloerisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 6 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.